4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Werken bij Rosedale Collections

Op:

Een dag werken bij Rosedale: dat gaat zo! 

Natuurlijk heb ik me netjes aangekleed! Fris en energiek ga ik naar de winkel: ik heb er zin in! We beginnen altijd eerst met stofzuigen, dat hoort er nu eenmaal bij. Geen probleem natuurlijk, het is fijn als alles er verzorgd en netjes uit ziet.

Soms loopt de eerste klant al binnen tijdens het zuigen. Natuurlijk wil de klant eerst even gezellig rondkijken. Iedereen wordt wel even aangesproken: Kan ik u helpen? Waar bent u naar op zoek?

We merken al snel of iemand zelf wil snuffelen of geholpen wil worden. Heel belangrijk om die ruimte te bieden.

Natuurlijk vinden we het leuk om een klant uitgebreid te kunnen helpen; daar doen we het voor! De meeste mensen genieten ervan als een verkoopster haar uiterste best doet een mooi set te combineren. Een klant vindt het zelf soms best lastig in een wir-war van kleding een weg te zoeken...

En er zijn zoveel mooie spullen! Wat past het meest bij mij?

Drukke momenten zijn weleens lastig. Bij wie begin ik als eerste? We proberen rustig te blijven en elke klant te woord te staan. Na een piek puffen we uit met een kop koffie. 

Elke dag is ons doel weer om de klant zo goed mogelijk te helpen en met een blij gevoel naar huis te laten gaan. Is dit behaald? Dan zijn we tevreden na een dag hard werken. Het is nooit saai! Boeiend al die mensen met hun verschillende vragen!

Moe en voldaan gaan we naar huis...

Menu