Levering binnen 5 werkdagen

4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Actieve filters

Lange, zwarte blazer van het merk RooS. Deze blazer is van het merk RooS en wordt aan de voorzijde gesloten met 4 zwarte knopen. Blazer Madrid is speciaal ontworpen voor het voorjaar / de zomer maar kan ook gemakkelijk doorgedragen worden in de herfst en de winter. De blazer valt groot, dus we raden aan de blazer een maat kleiner te bestellen dan de maat die u gewend bent te dragen. 

269,95

Lange, donkerblauwe blazer van het merk RooS. Deze blazer is van het merk RooS en wordt aan de voorzijde gesloten met 4 donkerblauwe knopen. Blazer Madrid is speciaal ontworpen voor het voorjaar / de zomer maar kan ook gemakkelijk doorgedragen worden in de herfst en de winter. De blazer valt groot, dus we raden aan de blazer een maat kleiner te bestellen dan de maat die u gewend bent te dragen. 

269,95

Lange blazer met offwhite en lichtblauw dessin. Dit rechtvallende model is voorzien van een ronde hals en heeft driekwart mouwen. Deze jas sluit aan de voorzijde met twee haakjes en is aan de voorzijde voorzien van twee schuine steekzakken. Bijpassende jurk ook online verkrijgbaar! 

119,95
Menu