4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Actieve filters

Gebreid vest met lange mouwen van het merk Bloomings. De warme, okergele kleur is dé kleur van dit seizoen! Aan de voorzijde is dit lange vest voorzien van twee steekzakken. 

Alleen verkrijgbaar in onze winkels!

Wilt u weten of uw maat nog verkrijgbaar is in één van de filialen? Stuur dan een e-mail naar info@rosedalecollections.nl

Binnen 2 werkdagen reactie.

69,95
34,98

Gebreid vest van het merk Question. Dit vest is rood en is voorzien van een zwarte bies. Zoals te zien loopt de bies langs de hals en langs de mouwen, ook op de achterzijde loopt een bies over de hele lengte en heeft het vest een kleine split. Prachtig getailleerd en bij de hals kan het vest gesloten worden met een haakjessluiting.

149,95
74,98

Gebreid vest van het merk Question. Dit vest is zwart en voorzien van een cognac bies. Prachtig te combineren met onze cognac jurken van het merk Provence. De bies loopt ook over de achterzijde (de hele lengte) en heeft het vest een kleine split. Prachtig getailleerd en in de hals voorzien van een haakjessluiting.

149,95
74,98

Lang vest van het merk Question. Dit vest is gemaakt van grijze, gebreide kwaliteit en voorzien van een lichtrose bies. De bies loopt langs de hals en de mouwen en op de achterzijde over de hele lengte. Hierdoor kleedt dit vest erg mooi af! In de hals voorzien van een haakjessluiting.

149,95
74,98

Lang, cognackleurig vest van het merk Question. Dit vest is gemaakt van gebreide kwaliteit en voorzien van een zwarte bies. Deze bies loopt ook over de achterzijde (hele lengte) en heeft een kleine split. Hierdoor kleedt het vest prachtig af! Gedeeltelijk dicht te dragen door de haakjessluiting in de hals.

149,95
74,98

Gebreid vest in de kleur flessengroen van het merk Question. Dit lange model is voorzien van een donkerblauwe bies. Aan de achterzijde is dit model voorzien van een kleine split en een bies over de hele lengte. Dit vest is prachtig getailleerd en ook gedeeltelijk dicht te dragen door de haakjessluiting in de hals.

149,95
74,98