4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Over ons

Hoe het begon...

Ruim 23 jaar geleden werd 'vanuit het niets' met de verkoop van damesmode gestart. Nu telt Rosedale vier filialen!

Loes van Ginkel beviel de overstap naar het bedrijfsleven opperbest. Ze kan er haar creativiteit in kwijt. „Het is spannend en dynamisch.”

Eind jaren '90 miste het centrum van Barneveld een winkeltje met een landelijk, Engels stijltje. „Eigenlijk kan er best een winkel aan worden toegevoegd…” De makelaar toonde een sfeervol oud hoekpand aan de Nieuwstraat 32. Volop parkeergelegenheid op loopafstand en een straat die op termijn zou worden meegetrokken in de verdere ontwikkeling van het centrum.

Het onstaan van Rosedale Collections

Een leuke en spannende tijd brak aan, het zoeken naar leveranciers met een stijlvolle collectie. Heel wat ritjes naar het Fashion House in Amsterdam werden ondernomen. Welke merken bieden kwalitatieve kleding en met name waar worden prachtige dames rokken en jurken aangeboden!

Vervolgens werd het pand gerenoveerd, het interieur uitgewerkt en een logo getekend. Verschillende namen werden bedacht; de naam moest een Engelse uitstraling. Rosedale, een plaatsje in Canada, inspireerde tot Rosedale Collections.

De collectie was in de begin jaren afgestemd op de jongere dame van 20 tot ongeveer 50 jaar. Later is het assortiment uitgebreid tot een breed aanbod tot en met kleding voor klassieke dames (maat 50).

Inmiddels 3 filialen!

Naast ontwikkeling in stijl en aanbod, groeide ook het aantal winkels. Naast Barneveld werden ook 3 winkels geopend in Veenendaal, Hasselt en Waardenburg. „Het was niet ons plan om verschillende verkooppunten te openen, maar het enthousiasme van de klanten gaf ons de vrijmoedigheid om verder te gaan”. Daarnaast staat een bedrijf sterker naar leveranciers toe en kunnen meerdere stijlen aangeboden worden.

zie link naar onze Najaar brochure 2023:

https://issuu.com/rosedalecollections/docs/brochure-najaar-2023-rosedale

Menu