4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Actieve filters

  • Nieuw

T-shirt met korte mouwen van het merk Sommermann. Dit t-shirt heeft een aansluitende pasvorm en is gemaakt van dunne, lichte en luchtige stretchkwaliteit. Het t-shirt heeft korte mouwen en een ronde hals en is afgewerkt met een vlotte, gestreepte bies. 

79,95
  • Nieuw

Sommermann t-shirt met een ronde hals en korte mouwen. Dit blauwe t-shirt is gemaakt van een viscosemix en heeft een redelijk hoog stretchgehalte. Het voorpand heeft een extra, licht transparante laag met plooitjes (100% polyester). Aan de onderzijde is dit t-shirt voorzien van een elastische boord. 

75,95
  • Nieuw

Sommermann t-shirt met een ronde hals en korte mouwen. Dit t-shirt is gemaakt van een viscosemix en heeft een redelijk hoog stretchgehalte. Het voorpand heeft een extra, licht transparante laag met plooitjes (100% polyester). Aan de onderzijde is dit rode t-shirt voorzien van een elastische boord. 

75,95
  • Nieuw

T-shirt van het merk Sommermann met een ronde hals en korte mouwen. Dit zwarte t-shirt is gemaakt van een viscosemix en heeft een redelijk hoog stretchgehalte. Het voorpand heeft een extra, licht transparante laag met plooitjes (100% polyester). Aan de onderzijde is dit t-shirt voorzien van een elastische boord. 

75,95

T-shirt met chiffon van het merk Question. Dit t-shirt heeft een ronde hals en een rood/blauw/roze dessin. Het chiffon is gemaakt van 100% polyester en heeft eronder een jersey gebreide laag. 

olyester - Jersey gebreid 95% rayon 5% spandex - 60 cm

69,95
Menu