4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Nieuw merk: MART VISSER

Op:

Wij zijn blij met ons nieuwe merk: MART VISSER. In deze blog meer informatie...

Mart Visser is een Nederlands modeontwerper van stijlvolle en draagbare mode. In onze 4 winkels vindt u een selectie van dit eigentijdse merk in onze collectie! Mart groeide op in Sleeuwijk en volgde een opleiding aan de Hogeschool Amsterdam, de Modeacademie Montaigne en het Saga International Design Centre in Kopenhagen. Hij liep onder andere stage bij Frans Molenaar.

Mart Visser

Visser debuteerdemet zijn eerste haute couture-collectie in 1993 en komt sindsdien tweejaarlijks met een nieuwe collectie. Daarnaast presenteerde hij in 2003 zijn eerste collectie van prêt-a-porter (= confectiekleding). Naast kleding ontwerpt hij ook schoenen, tassen en brillen. 

Mart heeft een winkel aan de Paulus Potterstraat in Amsterdam. Zijn bedrijf MV Design BV heeft zo'n 40 medewerkers. In 2003/2004 presenteerde het Gemeentemuseum Den Haag een overzichtstentoonstelling van zijn werk, onder de naam Mart Visser Haute Couture.

De kleding staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en draagcomfort (dankzij het gebruik van soepele stoffen). De elegante ontwerpen zijn prachtig getailleerd en zorgen zo voor een mooi silhouet. 

Mart Visser jurk Rosedale collectionsMart Visser jurk Rosedale collectionsMart Visser jurk Rosedale collections

Mart Visser jurk Rosedale collectionsMart Visser jurk Rosedale collectionsMart Visser jurk Rosedale collections

Kom langs in één van onze 4 winkels voor een compleet beeld van de collectie, online vind u ook een deel van deze collectie:

KLIK HIER om de artikelen van Mart Visser te bekijken. 

Menu