4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Als je bestelling klaar is voor terugzending geef je deze af bij een afleverpunt. Deze kunt u selecteren in ons retourportaal. Meer informatie over hoe u uw bestelling retour kunt sturen, vind u onder retourneren. Bewaar het verzendbewijs.

  1. Je pakket wordt door de geselecteerde transporteur naar één van onze filialen gebracht.
  2. Je retourzending wordt gecontroleerd.
  3. Na een geslaagde controle wordt het artikel met je verrekend.

De normale verwerkingstijd is 5 werkdagen.

In het geval dat je de bestelling op rekening (Billink) gekocht hebt en je stuurt deze binnen de betalingstermijn (14 dagen) aan ons terug, dan ontvang je van ons een e-mail dat je nieuwe openstaande rekeningbedrag € 0,00 is.

Als je de overeenkomst geheel herroept, betalen wij het aankoopbedrag (inclusief standaard verzendkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Stuurt u een deel van de complete bestelling retour, dan betalen wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourneren en terugbetaling van artikelen in de SALE.

Artikelen uit de SALE kunnen geretourneerd worden en hanteren wij hiervoor dezelfde retourtermijn van 7 dagen. De wijze van retourneren is hetzelfde, echter ontvangt u niet uw geld terug maar een waardebon welke u tot een jaar na uitgifte kunt inwisselen in onze online shop.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.