4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Je pakket aanmelden in onze retourportaal

Retouren moeten aangemeld worden via ons retourportaal. Je doorloopt de stappen in het scherm en vult je gegevens in. U heeft voor het invoeren een Track & Trace code nodig van de vervoerder. 

Hoe vind ik de Track & Trace code? 

Vervolgens print je het retourlabel, deze dient op het pakket geplakt te worden voordat deze wordt afgegeven bij een door jou geselecteerd afleverpunt. Bewaar het verzendbewijs. Mocht je zending zoekraken dan vergoeden wij alleen op vertoon van dit bewijs.

Vervolgens:

  1. Je pakket wordt door de geselecteerde transporteur naar één van onze filialen gebracht.
  2. Je retourzending wordt gecontroleerd.
  3. Na een geslaagde controle wordt het artikel met je verrekend.

Let op: artikelen kunnen alleen retour gebracht worden in onze winkel in Barneveld!

De maximale retourtermijn is 7 dagen.

 

Kosten retourneren

De kosten van de retourzending komen voor rekening van Rosedale Collections. 

Ruilen

Ruilen mag ook. Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht kunnen zijn en het dus niet altijd mogelijk is om je artikel te ruilen. Indien dit het geval is, nemen wij contact met je op voor een gepaste oplossing. 

Bij ruiling wordt de retour gratis verwerkt, echter komen de verzendkosten voor het opsturen van het artikel dat geruild wordt wel voor uw rekening. 

 

Klacht

Als een ontvangen artikel beschadigd is, dient dit binnen twee werkdagen na ontvangst van uw bestelling bij ons bekend te zijn. Klachten melden doe je door een e-mail te sturen naar info@rosedalecollections.nl of gebruik te maken van ons contactformulier op onze website (onderwerp: Klantenservice). Vervolgens kunt u het artikel retour sturen volgens de hiervoor vermelde procedure. De verzendkosten komen voor rekening van Rosedale Collections.

 

Voorwaarden

Alle artikelen die teruggezonden worden dienen in dezelfde staat te zijn als dat zij geleverd zijn. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd zijn, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat stickers, etiketten en prijskaartjes niet zijn verwijderd.

Retourneren van artikelen in de SALE.

Artikelen uit de SALE kunnen geretourneerd worden en hanteren wij hiervoor dezelfde retourtermijn van 7 dagen. De wijze en voorwaarden van retourneren zijn hetzelfde als bij de standaard artikelen.

Menu