4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Nieuw kassasysteem!

Op:

U heeft het waarschijnlijk al in onze winkels gezien...

Rosedale is in 2018 gestart met een kassasysteem. Om de medewerkers rustig te laten wennen aan deze nieuwe stap voorwaarts, is er afgelopen seizoen vooral geëxperimenteerd met het nieuwe systeem.

Kassasysteem 2019 rosedale collections

Echter moet het nu dan echt gaan gebeuren: ook Rosedale Collections gaat starten met een complete voorraadregistratie, inclusief een webshop koppeling.

Als winkel maak je niet zomaar deze stap: alle factoren die te maken hebben met een kledingzaak moeten meewerken. Daarbij speelt de opkomst van onze webshop een grote rol.

Afgelopen jaar hebben we een goede start gemaakt, we zijn blij met onze trouwe, terugkerende (webshop) klanten maar ook veel nieuwe, onbekende bezoekers hebben de Rosedale stijl in huis gehaald. Zeer positief! Deze start betekende echter nog meer: er ontbrak wel degelijk een voorraadregistratie. U kunt wel denken dat het behoorlijk wat tijd en energie kost om van 4 winkels een voorraad 'in het hoofd' te hebben zitten en deze met de hand bij te werken in onze webshop. 

Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met de bijna 20 jaar ervaring, dat dit goed is gekomen en we het aantal annuleringen konden inperken. Echter is elke annulering er wat ons betreft één teveel! Daarom zijn we blij dat we komend seizoen gaan werken met een voorraadregistratie en een koppeling met onze webshop. 

U ziet dat de complete wintercollectie 2018 momenteel op uitverkocht is geregistreerd in onze webshop. Dit heeft alles hiermee te maken: we zijn inmiddels hard aan het werk om de voorjaarscollectie klaar te maken voor de webshop. Deze druppelt al langzaam binnen in ons magazijn: het beloofd weer een fris, gezellig en patroonrijk seizoen te worden! 

We hopen nog even op uw geduld, binnenkort zullen de eerste voorjaarsartikelen al op de site verschijnen en hopen we u weer van dienst te mogen zijn!

Natuurlijk kunt u tussentijds wel onze basiscollectie bestellen van de wel bekende merken als Provence, RooS en Donna Due!

Menu