4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Nieuwe webshop online!

Op:

Wauw! Een nieuwe webshop in exclusieve dameskleding online! 

Na een aantal jaar gewerkt te hebben met onze eerste webshop, is het nu tijd voor vernieuwing!

Dus.. Taaadaaa… tromgeroffel… Vandaag is hier onze nieuwe, verbeterde dameskleding webshop www.rosedalecollections.nl

Veel van onze klanten vragen regelmatig of onze artikelen ook online worden aangeboden. Want ja: ‘Rosedale heeft wel een webshop, maar ik zie alleen maar basiscollectie!’ was dan de veel voorkomende uitroep. Gelukkig doen wij niets liever dan onze klanten tevreden stellen: een groot deel van onze damesmode collectie staat nu ook online!

Het was een hele klus: kleding fotograferen, nieuw design ontwerpen voor de webshop, navraag doen (wat zijn de verwachtingen van onze klanten?) en hoe gaan we ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk online weer stijlvol zichtbaar zijn? Na een half jaar hard werken, mogen we dit dan eindelijk aan u laten zien. Of misschien heeft u de folder uit onze winkel al eens in uw handen gehad! Dan was u al een klein beetje op de hoogte…

Flyer webshop livegang dameskleding Rosedale Collections

Wij zijn trots op het huidige resultaat en blijven nu constant werken aan onze shop om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

We zijn erg benieuwd wat u als bezoeker van onze nieuwe webshop vind. Laat dus een reactie achter op deze blog met tips & tops en wij gaan er weer mee aan de slag! 

Voor nu alvast heel veel kijk- en shop plezier. Wij vinden het natuurlijk veel gezelliger wanneer u één van onze winkels bezoekt in Barneveld, Hasselt, Veenendaal of Waardenburg. De koffie staat klaar!

CADEAUTJE! 

Gebruik de kortingscode ROSEDALE-cadeau voor gratis verzending op uw eerste bestelling! 

De kortingscode is eenmalig te gebruiken per klant en geldig t/m 30 april 2018.

Een hartelijke groet namens het ROSEDALE Team!

Menu