4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Mart Visser

Jurk van Mart Visser met plooiverwerking aan voorzijde richting taille. De royaal gesneden mouwen tot over ellenboog geven de jurk een creatief nochalant effect. De rechtvallende rok is tevens voorzien van plooiverwerking. In taille aan één zijde een strik in dezelfde stof kwaliteit. Aquarel dessin in kleuren lila/bleu/antra. 

139,95

Jurk van Mart Visser met plooiverwerking aan voorzijde richting taille. De royaal gesneden mouwen tot over ellenboog geven de jurk een creatief nochalant effect. De rechtvallende rok is tevens voorzien van plooiverwerking. In taille aan één zijde een strik in dezelfde stof kwaliteit. Het ruitdessin in navy met fris rood. 

139,95

Maxi blousejurk met blinde doorknoopsluiting van Mart Visser in print zwart/off-white. De jurk heeft lange mouwen. Aan achterzijde is de taille voorzien van rimpel elastiek, de rok heeft steekzakjes. Gemaakt in aangename viscose kwaliteit. 

179,95

Kokerrok van Mart Visser in uni zwart. Mooie belijning aan voor- en achterzijde waardoor de rok iets taps toeloopt. Aan achterzijde tevens een klein loopsplitje, en een blinde ritssluiting. De rok is gevoerd.

109,95
Menu