4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Susskind

Susskind combineert draagcomfort en een goede pasvorm in een herkenbare, eigen stijl. Niet alleen de stijl maar ook het consistente kleurgebruik is kenmerkend voor dit merk. Kledingstukken van het merk Susskind zijn onderling heel mooi te combineren. Ook Susskind maakt in haar ontwerpen gebruik van prints, wat zorgt voor een speels effect. 

Susskind combineert draagcomfort en een goede pasvorm in een herkenbare, eigen stijl. Niet alleen de stijl maar ook het consistente kleurgebruik is kenmerkend voor dit merk. Kledingstukken van het merk Susskind zijn onderling heel mooi te combineren. Ook Susskind maakt in haar ontwerpen gebruik van prints, wat zorgt voor een speels effect. 

Het damesmode merk Susskind heeft nog meer voordelen: ook aan dames met een grotere maat is gedacht. Een groot deel van de collectie is verkrijgbaar tot en met XXXL. 

Rosedale Collections biedt een complete basiscollectie aan t-shirts en tops van dit merk vanwege de goede kwaliteit. Basisshirts in verschillende kleuren zijn een onmisbaar onderdeel in uw garderobe! 

Susskind wordt geproduceerd in Portugal. Niet onbelangrijk, want dit maakt Susskind kleding een eerlijk product! 

Menu