4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Sommermann

Sommermann is een Duits modemerk voor de klassiekere dame. De uitgebreide collectie klassieke damesmode past bij iedere gelegenheid en de verschillende blazers en rokken kunnen goed gecombineerd worden. 

  • Aanbieding!

Uitlopende rok van Sommermann in tricot stretch met elastische tailleband. Het dessin in kleuren: indigo/fuchsia/roze/groen/zand. De rok heeft een softe touch, in taille een koord met zilveren ring. 

129,95
90,97

Rechte rok in tricot stretch met reliëf en bloemdessin in kleuren off-white/groen/indigo/roze van Sommermann. Deze draagbare rok met elastische taille geeft veel combinatie mogelijkheden. 

99,95

Banenrok met elastische tailleband van Sommermann in voile crèpe. Het geprinte dessin in kleuren crème/indigo/bleu/rood. Soepelvallende, luchtige kwaliteit. 

129,95

Banenrok met elastische tailleband van Sommermann in voile crèpe. Het geprinte bloemdessin in kleuren groen/roze/cyclaam/zand. Soepelvallende, luchtige kwaliteit. 

129,95

Jurk met royale korte mouwen van Sommermann in voile crèpe met elastische taille. Het geprinte bloemdessin in kleuren groen/roze/cyclaam/zand. De jurk is gevoerd, mouwen niet. Aan achterzijde een blinde rits.   

179,95

Jurk met royale korte mouwen van Sommermann in voile crèpe met elastische taille. Het geprinte bloemdessin in kleuren groen/roze/zand. De jurk is gevoerd, mouwen niet. Aan achterzijde een blinde rits.   

189,95

Jurk korte mouwen van Sommermann in draagbare tricot stretch. Aan voorzijde een mooie draperie verwerking in taille. Het nopdessin in kleuren zand/zwart/kiwi.  Plooiverwerking vanuit de draperie geeft het rokdeel een comfortabel pasbereik. 

169,95

Gevoerde plissé rok van Sommermann in soepele voile crèpe met elastische tailleband.                                                                                                                                                (rok valt aan onderzijde niet helemaal gelijk vanwege de plissé, dit hoort bij het model)

159,95

Sommermann is een Duits modemerk voor de klassiekere dame. De uitgebreide collectie klassieke damesmode past bij iedere gelegenheid en de verschillende blazers en rokken kunnen goed gecombineerd worden.

Het klassieke merk bestaat al sinds 1920, en hun slogan is dan ook als volgt: 'Mode verandert. Stijl blijft.' Sommermann is opgericht in Bad Steben (Noord-Beieren), in een tijd dat vrouwen vochten voor emancipatie en zich ontworstelden aan het korset. 

Vanaf 1950 is het merk zich meer gaan richten op blouses. In de daaropvolgende decennia groeide Sommermann uit tot een compleet modebedrijf met een uitgebreide collectie. Even geleden heeft het bedrijf een subtiele make-over ondergaan: het merk is jonger, frisser en persoonlijker dan voorheen maar met behoud van de eigenschappen van een traditioneel bedrijf. Sommermann biedt dus een perfecte combinatie: eigentijdse stijlen gecombineerd met ouderwets vakmanschap.

Menu