4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Select/Hermann Lange

  • Nieuw

Chique jurk van Selekt by Hermann Lange in zwart/zand/gold. De uni kokerrok combineert prachtig met het dessin aan bovenzijde. Plooiverwerking vanuit 1 zijnaad met mooie valling.  De jurk heeft 3/4 mouwen. Aan achterzijde een blinde rits. De jurk is gevoerd, mouwen niet.

189,95

Blazerjasje  3/4 mouwen in bloemprint navy/off-white van Selekt by Hermann Lange. Het jasje heeft een opstaand kraagje, de halslijn mondt uit in een dubbele ritssluiting. Dit jasje is gemaakt in een comfortable stretch slinky met mooie belijning.

189,95

Chique jurk van Selekt by Hermann Lange in grafisch dessin navy/white. De uni kokerrok combineert prachtig met het dessin aan bovenzijde. Plooiverwerking vanuit 1 zijnaad met mooie valling.  De jurk heeft 3/4 mouwen, de body is gevoerd. Aan achterzijde een blinde rits.            klik op:   https://issuu.com/rosedalecollections/docs/brochure-rosedale-voorjaar-2024

239,95

Jurk lange mouwen van Selekt by Hermann Lange in chique ruitdessin. De jurk heeft een mooie plooiverwerking richting taille. De jurk heeft een blinde rits aan achterzijde. Kleuren: zwart/off-white/taupe. Gemaakt in aangename stretch kwaliteit.

219,95

Jurk 3/4 mouwen van Selekt by Hermann Lange in chique ruitdessin. De jurk heeft een mooie plooiverwerking richting taille en leatherlook rok in soepele kwaliteit. De jurk heeft steekzakjes ter hoogte van zijnaden en een blinde rits aan achterzijde. Kleuren: zwart/off-white/taupe. 

219,95

Blazer met lange mouwen van Selekt by Hermann Lange in chique ruitdessin, gemaakt in aangename stretch kwaliteit. Kleuren: zwart/off-white/taupe,  De blazer heeft een matching bies verwerking in zwarte leatherlook en bescheiden ritssluiting aan voorzijde. De bies verwerking is opstaand bij halslijn, fungeert als kraagje. 

199,95
Menu