4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Scarlett

Jurk 3/4 mouw van Scarlett in chique paisleymotief met kleuren: vergrijsd-groen/navy/cognac. De jurk heeft een mooie belijning met elegante opstaande tulpkraag. Uiteinde mouwen kunnen omgeslagen. Aan achterzijde een blinde ritssluiting vanuit de halslijn. De jurk is voorzien van een strikceintuur in dezelfde stofkwaliteit. Aan achterzijde een loopsplitje.  (lange blazer op foto komt nog binnen)

169,95

Jurk 3/4 mouw van Scarlett in chique printdessin indigo navy/licht zand. De jurk heeft een mooie belijning met elegante opstaande tulpkraag. Uiteinde mouwen kunnen omgeslagen. Aan achterzijde een blinde ritssluiting vanuit de halslijn. De jurk is voorzien van een strikceintuur in dezelfde stofkwaliteit. Aan achterzijde een loopsplitje.

169,95

Jurk 3/4 mouw van Scarlett in chique bloemmotief met kleuren: zwart/off-white. De jurk heeft een mooie belijning met elegante opstaande tulpkraag. Uiteinde mouwen kunnen omgeslagen. Aan achterzijde een blinde ritssluiting vanuit de halslijn. De jurk is voorzien van een strikceintuur in dezelfde stofkwaliteit. Aan achterzijde een loopsplitje.

169,95
Menu