4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Producten van merk Lady Day

  • Nieuw

Doorknoopjurk van Lady Day met royale vleermuismouwen in frisse pink. De mouw loopt naar onderzijde smal toe d.m.v. creatieve verwerking. De jurk loopt aan onderzijde rond. Voorzien van strikceintuur in dezelfde stof. Hip model!

99,95
  • Nieuw

Overslag jurk in softe travel kwaliteit van Lady Day. De jurk heeft 3/4 mouwen met aan bovenzijde plooitjes en onderaan voorzien van rimpel elastiek. De jurk heeft een strikceintuur in dezelfde kwalteit. Het grafisch dessin heeft kleuren zwart/off-white. 

109,95
  • Nieuw

Overslag jurk in softe travel kwaliteit van Lady Day. De jurk heeft 3/4 mouwen met aan bovenzijde plooitjes en onderaan voorzien van rimpel elastiek. De jurk heeft een strikceintuur in dezelfde kwalteit. 

99,95

Maxi doorknoopjurk in travel kwaliteit van Lady Day. De jurk heeft lange mouwen en is voorzien van een bijpassende strikceintuur. De jurk heeft royale manchetten.

109,95

Doorknoopjurk van Lady Day in uni zwarte travel kwaliteit. De jurk heeft lange mouwen met manchetten en is voorzien van een bijpassende strikceintuur met gesp.

99,95

Uitlopende rok van Lady Day in aangename travel kwaliteit. Aangezette strook op kniehoogte met lichte rimpeling. In taille een elastische band met tevens strikceintuur in zelfde kwaliteit. 

79,95

Doorknoopjurk van Lady Day in aangename travel kwaliteit. De jurk heeft een iets uitlopende rok. Mouwlengte loopt tot in elleboog. Klepzakjes aan voorzijde. De jurk is voorzien van een bijpassende strikceintuur.

109,95
Menu