4 fysieke winkels

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle damesmode

Levering binnen 5 werkdagen

Inkoop nieuwe collectie!

Op:

Nieuwe collectie inkopen voor het komende seizoen!

Net een speurtocht door een wirwar van kleuren en stoffen! Wat wil de klant over een half jaar?

We gaan eerst wat snuffelen op de kledingbeurs: de Modefabriek in Amsterdam. Hier staan veel merken die hun nieuwe collectie presenteren. Spreekt het ons aan? Zijn er modellen waar we blij van worden en aansluit op de vraag van de klant? 

Wat springt in het oog? Leuke items vooral goed onthouden!

Daarna gaan we naar de stoffenbeurs 'Première Vision' in Parijs. Deze internationale beurs toont duizenden lapjes stof met trends voor het komende seizoen. We zoeken tussen o.a. Scandinaviërs, Chinezen en Brazilianen naar kwalitatieve en mooie doeken. 

 stoffen inkopen Rosedale Collections dameskleding

De weken daarna begint de inkoop pas echt! We hebben per merk een bedrag ingepland om uit te geven. Als we veel goede items tegenkomen gaan we over het budget heen. Valt het tegen, dan komen we lager uit.

Vele keren bezoeken we het World Fashion Center in Amsterdam. Elk merk heeft een eigen showroom. Na een gezellig praatje en een kopje koffie gaan we ons intensief op de collectie oriënteren. We beoordelen de kleuren, stoffen, kwaliteiten en prijsopbouw. 

Zie hieronder een kleine sfeerimpressie: Loes, Gerjanne en Gea laten zich inspireren door de nieuw aangeboden collectie.

Modefabriek Amsterdam inkopen damescollectie diverse merken

Van de modellen hangt alles in maat 38 uitgemonsterd. Dit artikel kan in meerdere maten en kleuren besteld worden. Een absolute REUZE-PUZZEL!

Elk seizoen is het weer een verrassing als de collectie binnenkomt: hebben we het goed gedaan? Dat merken we vanzelf tijdens de verkoop: kunnen we in de behoefte van onze klant voorzien? 

U heeft er vast een uitgesproken mening over! Laat het ons weten door te reageren op deze blog of een e-mail te sturen naar info@rosedalecollections.nl. 

Menu